Nyheter – maj 2022
Nyheter – december 2021
Nyheter – oktober 2019
Nyheter – juli 2019
Nyheter – april 2019
Nyheter – december 2018
Nyheter – juni 2018
Nyheter – mars 2018
Nyheter – december 2017
Nyheter – september 2017
Nyheter – maj 2017
Nyheter – april 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – december 2016
Nyheter – oktober 2016

Julhälsning från ordföranden

Publicerad lördag 22 dec 2018, 22:28

Som du kanske har märkt så lyser tyvärr entreprenadbilarna med sin frånvaro i höstmörkret – och det kräver en utförlig redogörelse. Denna är på väg ut som brev till respektive fastighetsägare i mellandagarna. Det är viktigt att alla tar sig tid och sätter sig in i situationen då det handlar om omfattande projekt till stora kostnader – för föreningen och för enskilda medlemmar.

De viktigaste punkterna är i alla fall att förrättningen är förlängd ett år och att vi jobbar på med projekteringen. Projekten har drabbats av ett flertal förseningar och även blivit mer komplicerade än vad någon kunde förutspå – men vi fortsätter oförtrutet.

Vi ser inte att förseningarna i dagsläget fördyrat projekten, snarare tvärt om – den stora osäkerheten rörde vad som skulle komma att hända med förrättningen om vi inte fått förlängt.

Men läget är som det är – styrelsen jobbar på – och ska sträva efter en mycket bra förrättning där ingen kommer att minnas dessa friktioner om fem år när allt är på plats och kostnaden blev överkomlig.

Planen nu är att kunna besluta om förrättningen på ordinarie stämma i april 2019, inklusive kostnaderna. Det innebär att ni medlemmar får ut ett underlag att läsa i mars inför stämman – med de nu givna förutsättningarna.

Läs brevet innan ni återkommer med frågor.

God Jul och Gott Nytt år – ta hand om varandra.

För styrelsen,
Tommy Wahlman
Ordf.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.