Nyheter – maj 2022
Nyheter – december 2021
Nyheter – oktober 2019
Nyheter – juli 2019
Nyheter – april 2019
Nyheter – december 2018
Nyheter – juni 2018
Nyheter – mars 2018
Nyheter – december 2017
Nyheter – september 2017
Nyheter – maj 2017
Nyheter – april 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – december 2016
Nyheter – oktober 2016

Information om Belysningsprojektet (v52)

Publicerad onsdag 23 dec 2020, 21:52

Avslutande aktiviteter inför jul

Entreprenören har haft, som nämnt tidigare, ytterligare problem med vatten i området. Det har bland annat medfört att vi varit tvungna att lyfta vissa trummor och öppna upp diken för att vattnet ska få fart från området.

Föregående vecka har de arbetat kring Spelmansvägen och Munspelsvägen där de upptäckte gamla betongtrummor vilka var helt igensatta med sediment. Vatten har i det området varit så pass mycket att de fick sätta länspump i 3 dygn för att förebygga så att fundament för stolpe kan placeras. Då diken och trummor i området varit igensatt/ej funktionella har vi tagit in annan entreprenör för att akut åtgärda då öppning/dikning måste utföras.

Belysningsprojektet är därmed inte klart, därav finns vägskyltar kvar för påvisning om pågående arbete i området.

Nu har vi och entreprenören tagit julledigt och vi startar upp igen första veckan i januari.

Fortsatt arbete och slutförande
Vi har planerat in aktiviteter för att kunna sikta på ett avslut i januari inklusive besiktning.
Det som kan försenas är igångsättning av de 3 abonnemang vi tecknar. El som ska kopplas in distribueras av Vattenfall Distribution och kan tyvärr ta kort eller lång tid innan det sker. Om fallet skulle vara så att vi inte får fram vårt abonnemang i tid kopplar vi på byggström vilken vi förbrukar fram till att vi har vårt abonnemang.

Vi hade hoppats på att vara klara och tända upp anläggningen innan julhelgen men tyvärr uteblev den möjligheten pga förseningarna. Det har varit intensivt för alla parter men vi kör efter jul och siktar på att bli klar så fort det bara är möjligt.

Vi önskar er alla en God Jul & Gott Slut!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.