Nyheter – juni 2024
Nyheter – maj 2022
Nyheter – december 2021
Nyheter – oktober 2019
Nyheter – juli 2019
Nyheter – april 2019
Nyheter – december 2018
Nyheter – juni 2018
Nyheter – mars 2018
Nyheter – december 2017
Nyheter – september 2017
Nyheter – maj 2017
Nyheter – april 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – december 2016
Nyheter – oktober 2016

Information från styrelsen (v49)

Publicerad fredag 10 dec 2021, 18:32

Vägarna

Vi har inventerat vägarna i området (bl a kontrollerat om sidotrummor finns till fastigheter samt storlek på dessa, hårdlagda ytor till fastigheter, trum markeringar) efter höst underhållet samt påbörjat en plan för åtgärder 2021/2022.

Belysningsprojektet

Vi förhandlar om aktiviteter för omlackering av skadade stolpar. När detta är utfört kommer en slutbesiktning att genomföras och därefter övertar vi anläggningen i sin helhet
Vi är klara med Drift och Underhållsavtal för anläggningen (efter sedvanligt förfarande där förfrågningsunderlag skickades ut till tre leverantörer). Upphandlad leverantör tar ett helhetsansvar inklusive jour för anläggningen.

Vinterunderhåll

Vi har samma entreprenör som förra säsongen. Tänk på att inte ploga rakt över vägen från egna infarter när det är sandat på vägarna. Mejla oss om sand i sandlådor börjar ta slut - och - lämna gärna kvar skoporna till nästa behövande :-)

Cittravägen

Vattenproblematiken på Cittravägen är något vi arbetat med i flera år. Vi har haft möte med Lantmäteriet, jurister och REV (Riksförbundet för Enskilda Vägar). Cittravägen ligger i en detaljplan och avrinningen i en annan detaljplan - det innebär att vi varken kan eller får göra åtgärder då vi inte har mandat att gå in på en annan detaljplan. Ej heller har Haninge Kommun mandat att gå in och åtgärda i vår detaljplan, detta innebär att ärendet behöver drivas vidare mot Länsstyrelsen och exakt hur det ska göras vet vi inte.

Tack för att ni hör av er till oss med information om nya ägare till fastigheter, det förenklar vårt arbete.

Hoppas ni får en trevlig jul och ett gott slut!

Hälsningar Styrelsen

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.