Nyheter – oktober 2019
Nyheter – juli 2019
Nyheter – april 2019
Nyheter – december 2018
Nyheter – juni 2018
Nyheter – mars 2018
Nyheter – december 2017
Nyheter – september 2017
Nyheter – maj 2017
Nyheter – april 2017
Nyheter – februari 2017
Nyheter – december 2016
Nyheter – oktober 2016

Höstens första stormar…

Publicerad söndag 3 sep 2017, 22:06

Under den gångna veckan så har styrelsen fört samtal med boende vid sju av nio planerade vändplaner.

Först så vill jag be boende kring vändplanerna vid Basunvägen och Cellovägen om ursäkt – ni fick aldrig någon kallelse till samtal – det var för att styrelsen inte ser någon anledning att bygga ut existerande vändplaner – men det glömde vi att meddela er.

Sedan vill jag tacka alla medlemmar som tog sig tid för att komma ut och diskutera vändplanerna. Eftersom planarbetet från kommunen inte är helt tillfredsställande så var det med lite anspänning som vi nu var tvungna att gå ut och klä skott för kommande utbyggnation.

Men det var tvärt om, styrelsen blev mycket gott emottagna och alla förstod situationen som föreningen sitter i, att vändplanerna ska byggas och att utformningen av vändplanerna ska sträva efter normen, i mesta möjliga mån.

Det känns nu skönt att kunna börja planera för ett anbudsunderlag till entreprenörerna, stärkt av medlemmarnas förtroende.

På en annan not, föreningen har blivit delgivna kommunens svar efter granskningen av detaljplanerna för Gudö 13:1 och 15:1, och vi är väl inte särskilt imponerade. Till nästa styrelsemöte så får vi analysera svaret och sedan besluta hur vi eventuellt går vidare. Mer om detta längre fram.

Extra stämma och informationsträff

Det tar längre tid än planerat att få tag i underlag från kommunen och att färdigställa underlag för anbud, därför hoppas vi nu på en informationsträff innan julledigheten och stämman minst en månad därefter. Vi tror inte heller längre att vi kommer att kunna ta bägge besluten – belysningen och vändplaner – vid samma möte då anbuden från entreprenörerna inte kommer att finnas helt tillgängliga redan i höst.

Framåt!

Ordf.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.